Waar inventiviteit traditie is geworden

Als Van Leeuwen Verankeringen en Funderingssystemen leggen wij ons al ruim een halve eeuw toe op innovatieve verankeringen van alle denkbare bouwkundige constructies.

Met onze jarenlange kennis en ervaring leveren wij graag een optimale bijdrage aan ieder bouwproject. Realistisch ondernemerschap en een pragmatische aanpak hebben ons bedrijf gevormd tot een oplossingsgerichte partner, met inventiviteit en flexibiliteit als voornaamste pijlers. We denken mee met onze opdrachtgevers en gaan voor de meest optimale werkwijze.

We bieden een uitgebreid pakket aan verankeringstechnieken, waaronder de Leeuwankers, Leeuwankerpalen, strengankers, GEWI-ankers,  VF-palen, en LEKA-palen. Door ankers en palen bij voorkeur grondverdringend en trillingsvrij ofwel  schroevend aan te brengen, beperken we de uitstroom in de bouwkuip en daarmee de overlast voor de directe omgeving. Daarnaast beschikken wij over in-house engineering capaciteit, om zo de aanpak van een bouwproject optimaal voor te bereiden.

Realistische pioniers

Van Leeuwen is oplossingsgericht en innovatief. Wij kijken verder dan de standaard werkwijze en zoeken altijd naar mogelijke optimalisaties. Onze huidige marktpositie danken we voor een belangrijk deel aan de inventiviteit en flexibiliteit van onze medewerkers. 

Betrokkenheid, verantwoordelijkheid, plezier in het vak en incasseringsvermogen zijn kernwaarden bij ons bedrijf. Liefde voor pionieren combineren we met realistisch ondernemerschap en een pragmatische aanpak.

Materieel 

Van Leeuwen zet veelal in eigen beheer ontwikkeld materieel in. Een belangrijk voordeel is dat het equipment onderling uitwisselbaar is en voor elke situatie de beste combinatie gekozen kan worden.