Welkom bij Van Leeuwen

Van Leeuwen heeft een sterke onafhankelijke positie als specialist in verankeringen en funderingen. Al meer dan een halve eeuw leggen wij ons toe op innovatieve verankeringen van alle denkbare bouwkundige constructies.

Realistische pioniers

Liefde voor het pionieren combineren we met realistisch ondernemerschap en een pragmatische aanpak. Deze fundamenten hebben ons bedrijf gevormd tot een oplossingsgerichte partner. We ontwikkelen innovatieve oplossingen, waarvoor we zo nodig zelf materieel ontwikkelen en bouwen. Onze huidige marktpositie danken we voor een belangrijk deel aan de inventiviteit en flexibiliteit van onze medewerkers.

Onze diensten, verankeringen en funderingen

Kennis

Technische adviezen, kennisverwerving en -ontwikkeling vormen de spil van nieuwe technieken bij Van Leeuwen. Een vanzelfsprekende specialisatie in geotechniek combineren we met brede kennis op het gebied van staal- en betonconstructies en met specialistische kennis van verankeringen en funderingen. We hebben zitting in CUR Bouw en Infra, het kennisnetwerk voor bouwen en civiele techniek.